O nama - Ordinacija Jelača

O nama

O nama - Ordinacija Jelača

Stomatološku ordinaciju „Jelača“ je osnovala Dragana Jelača Stanivuković 2003. godine. Ordinacija se nalazi na Bulevaru Slobodana Jovanovića u zgradi pod brojem 16, na 2. spratu.

 

Ordinacija raspolaže sa dve stomatološke stolice i sa svim drugim neophodnim aparatima i materijalima za kvalitetno obavljanje svih stomatoloških intervencija.

Koristimo visokokvalitetne materijale od renomiranih proizvođača i najsavremenije metode lečenja.

Dođite na besplatan pregled!

Želite preventivan pregled?


Boli Vas nešto?Kliknite ovde da zakažete besplatan pregled ili pozovite odmah naš broj 021/401-189

Naša ordinacija nudi besplatan pregled svima koji žele da provere zdravlje svojih zuba.

  • Obavićemo detaljan pregled Vaših zuba i desni.
  • Napravicemo za Vaš plan terapije.
  • Odgovorićemo na sva Vaša pitanja.
  • Vi ćete sami odlučiti šta želite dalje.
  • Radno vreme naše ordinacije je od 09-19h svakog radnog dana.

Naš pristup prema pacijentu obećava:

  • Profesionalizam i saosećanje
  • Atmosferu dobrodošlice
  • Visok nivo sterilizacije i higijene
  • Savetovanje i brigu.

Slike iz naše ordinacije

Naš tim

dr Dragana Jelača Stanivuković


Vlasnik i osnivač stomatoloske ordinacije Jelača od 01.06.2003. Doktor stomatologije na specijalizaciji iz oralne hirurgije. Diplomirala 2001. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu smer stomatologije. Završila kurseve C-TECH implant, Mini dental implant, Princess workshop on the basic injection tehniques of fillers. Aktivno govori engleski jezik.

dr Nada Jelača


Završila Medicinski fakultet u Novom Sadu, smer stomatologija 2005. godine. Osnivač i vlasnik stomatološke ordinacije Dr Jelača od 2007. do 2014. godine. Specijalizirala je oralnu hirurgiju na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Redovan je učesnik međunarodnih kongresa i simpozijuma iz oblasti oralne hirurgije. Zavrsila kurseve C-TECH implant, Mini dental implant, Straumann implant. Kao stručni konsultant iz oralne hirurgije radi u više stomatoloških ordinacija. Aktivno govori engleski jezik.

dr Tijana Ivošević


Doktor na stažu i asistent. Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu - smer stomatologija. Aktivno govori engleski i nemački jezik.

dr Mara Babić


Rođena u Novom Sadu 1984. godine. 2010. godine je stekla zvanje doktora stomatologije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu-odsek stomatologija. Tokom svoje prakse se posebno posvetila procesu endodontskog zbrinjavanja zuba i radu sa decom. Pohađala kongrese, kurseve i simpozijume iz oblasti dečje stomatologije i endodontske terapije. Govori engleski jezik.

dr Sandra Milojević


Specijalista ortopedije vilica, ortodont. Završila je Medicinski fakultet u Novom Sadu, smer stomatologija. Nakon položenog državnog ispita radila je u Domu Zdravlja Novi Sad, a zatim u privatnoj stomatološkoj ordinaciji. Specijalizirala je iz ortopedije vilica u Novom Sadu 2009. god. Usavršavala se iz fiksne ortodoncije na Stomatološkom falultetu u Beogradu I na stručnim skupovima u zemlji i inostranstvu. Pohađala je mnogo kurseva iz ortopedije vilica. Kao stručni konsultant iz ortodoncije radi u više ordinacija. Stalno je zaposlena u ordinaciji Jelača, član je Ortodontskog udruženja Srbije i SLD.