Dentalni turizam - Ordinacija Jelača

Dentalni turizam

Dentalni turizam

U svetu je sve popularniji trend detalnog turizma koji nije zaobišao ni Srbiju. Mnogi pacijenti se odlučuju za dolazak u našu zemlju kako bi se odmorili, a istovremeno i rešili svoje zdravstvene probleme.

dentalni-turizam-novi-sad-usteda

Koje su prednosti dentalnog turizma i dolaka u Novi Sad?

Niske cene

U zavisnosti od država iz kojih pacijenti dolaze, naše cene mogu biti i 80% povoljnije u odnosu na države zapadne Evrope, Australije i Amerike. Tako da se pacijentima svakako isplati da dođu u Srbiju za bilo kakve medicinske intervencije uključujući i stomatološke.

Visok kvalitet

Uverite se da ce stomatološke usluge u ordinaciji „Jelača“ biti jednako kvalitetne ili čak i bolje u odnosu na one koje imate u svojoj zemlji. Primenjujemo najsavremenije materijale i procedure, naši doktori su stručni i u koraku su sa svetskim stomatološkim trendovima i tehhnologijama.

Termin koji Vama odgovara:

Čekaju Vas stomatološke intervencije u terminu koji Vama odgovara. Organizovaćemo se u skladu sa Vašim rasporedom.

Mogućnost putovana

Iako su stomatološke usluge Vaši prioriteti, to ipak ne isključuje mogućnost za uživanje. Tokom Vašeg boravka u Novom Sadu, možemo Vam obezbediti obilaženje atraktivnih znamenitosti i uživanje u lepotama našeg grada i okoline.

Kontaktirajte nas za besplatno savetovanje putem email-a i upoznajte nas sa Vašim stomatološkim problemima, potrebama i željama.

Odgovorićemo Vam u najkraćem roku i upoznaćemo Vas sa svim detaljima stomatoloških intervencija.

 

Najčešća pitanja

 

Da li treba nešto dodatno da pošaljem prilikom kontakta?

Ukratko nam opište Vaše probleme i želje i u prilogu nam dostavite OPT snimak (digitalni ortopantomografski snimak) koji cemo analizirati i napraviti plan terapije za Vas. Plan terapije ukljucuje:

  • Detaljne opise intervencija koje je potrebno obaviti
  • Broj dolazaka
  • Cenu

Da li obezbeđujete smeštaj?

Ponuda ordinacije „Jelača“ za Vaš ugodan odmor i brz oporavak obuhvata:

  • Besplatan smeštaj u centru grada
  • Prevoz od/do aerodroma, i železničke ili autobuske stanice
  • Prevodioca (ukoliko ne govorite srpski, nemački ili mađarski jezik)
  • Mobilni telefon sa lokalnim brojem za lakšu komunikaciju
  • Uz navedeno, naše ljubazno osoblje Vam je na raspolaganju u bilo kom trenutku za savetovanje.

Naravno, mogući su razni dogovori u skladu sa Vašim željama i potrebama.

Zašto posetiti Novi Sad?

Novi Sad je dugo vremena bio centar srpske kulture, zbog čega je dobio ime „Srpska Atina“. Grad mnogih međunarodnih i domaćih privrednih, kulturnih, naučnih i sportskih manifestacija, kao i grad muzeja, galerija, biblioteka i pozorišta. Klima Novog Sada je umereno kontinentalna, tako da ima četiri godišnja doba.

Pored najužeg gradskog područja Novog Sada na levoj obali Dunava, urbanom području grada takođe pripadaju i Petrovaradin i Sremska Kamenica na desnoj dunavskoj obali, koji sa ostatkom grada na levoj obali reke čine jedinstvenu celinu.
U gradu se nalazi nekoliko muzeja i brojne privatne ili javne galerije. Najpoznatiji muzej je Muzej Vojvodine, Muzej Novog Sada, Galerija Matice srpske, Galerija likovne umetnosti…

Novi Sad je poznat po raznim muzičkim, pozorišnim, filmskim i drugim kulturnim manifestacijama: Exit festivalFestival uličnih sviračaInfantNomusCinema CityNoć muzejaSterijino pozorjeJazz festivalZmajeve dečje igre itd. Početkom jula svake godine održava se muzički festival Exit, koji godišnje posećuje oko 150.000 ljudi iz svih krajeva sveta.

Pored ovog festivala, Novosadski sajam privlači mnoge poslovne ljude, izrazito kada je sajam poljoprivrede u maju mesecu. U gradu postoji turistička luka kod Varadinskog mosta na koju mogu pristati brodovi koji krstare Dunavom.

Najpoznatija građevina u Novom Sadu je Petrovaradinska tvrđava, koja  pruža odličan pogled na grad i po kojoj je nas grad prepoznatljiv. Imamo još mnogo znamenitosti, tako da je ovo fenomenalna prilika da posetite Srbiju.

Pogledajte prezentaciju našeg grada: